Tid til at shoppe.
 Marie-Louise med noget af fangsten Pernille nyder udsigten over Hoa Kim søen
 
Hanoi 11:21
 
Vi stod op omkring 8:30 for at få morgenmad her på hotellet. En større buffet, med forskellige retter herunder diverse, kager og frugt.
 
Victoria have 38,6 her til morgne så lige nu sidder jeg her på hotellet sammen med hende mens Pernille og Marie-Louise er gået ud for at se om de kan finde noget tøj. Marie-Louise ville gerne finde nogle bukser, og så må vi jo se, hvad det kan bringe med sig.
 
Hanoi 15:57
 
Sidder nede i restauranten og nyder en kold øl, mens jeg betrager det hektiske gadeliv, Pernille har kastet sig over en "Vietnamese special the", men den synes hun er så bitter, at hun foretrækker min øl.
 
Pernille og Marie-Louise kom tilbage ved 1 tiden og havde været ude at handle tøj samt set det lille tempel på Hoa Kim søen. De havde fundet 2 nydelige kjoler, samt bestilt en kjole mere til Marie-Louise og en bluse til Pernille.Derudover havde de fundet et supermarked, hvor der var et par leggings og en top der passede fint til Marie-Louise. Til Victoria havde de fundet et fint lille lakskrin, og nogle nudler med tilhørende spisepinde til samlingen. Pigerne var vældig glade for de indkøbte nudler som de kastede sig over med stor fornøjelse på værelset, og så havde det den ekstra fordel at de ikke behøvede at bevæge sig ud i byen. Jeg og Pernille gik en tur ud omkring Hoa Kim søen, men så ingen skildpadder, det skulle ellers bringe lykke at se sådan en karl, men vi må klare os med den lykke vi allerede har. Vi spiste på en af de helt små fortovs restauranter, med dukkestole og et lille bord, hvor der blev serveret dagens ret, En udmærket nudelsuppe lavet på hønskekød, hvor ben og rester fra hønen udgjorde fonden, og selve måltiden bestod af en håndfuld nudler der lige kom ned i den varme fond, noget hønsekød der allerede var kogt og som blev klippet i stykker, kogt indmad, små lækre hønsekøds frikadeller, bambus skud som grøntsag, samt forskellige krydderier, herunder koriander. Der var så forskellig slags chili og lime, som man selv kunne krydre videre med. Det tog ikke lang tid for kromutter at fikse sådan et meget velsmagende og mættende måltid, der blev serveret at nogle nydelige unge damer. Her kommer fastfood kæder som MacDonald til kort på alle måder med deres halvslaskede burgere, både hvad angår smag, hurtighed og pris.
Vi trissede lidt rundt og jeg fandt en kasket, da den jeg har medbragt ser ud til at være forlagt. Det plejer ellers at være derhjemme den slags sker, men nu er det så også lykkedes mig at forlægge en her.
 
På vej mod hotellet mødte vi familien Stenmose, der var på vej ud for at se på silke, og aftalte at vi ville mødes for at gå ud at spise sammen, inden vi skal se vanddukketeateret i aften kl 21:15.
 
Pernille er ved at ringe til Mrs. Ha for at høre om der kan laves noget aftale vedrørende når vi skal til Hoa Binh, så vi er ved at forberedes os på dette så meget som vi nu kan.
 


På restaurant i Hanoi Fra vanddukketeateret